http://gasztrosagok.cafeblog.hu/ Gasztroságok: Rántott csirkecombok fetasajtos salátával

2014. szeptember 30., kedd

Rántott csirkecombok fetasajtos salátával

 Végre sikerült a panírhoz legjobban hasonlító bundázott húst készítenem.Csináltam corn flakessel, ami nagyon finom volt, kukoricaliszttel ami nem volt rossz de mégsem az igazi.
Legutóbbi vásárlásomkor akadtam rá a Spar free from paniermehl nevű termékére és azt kell mondanom- tökéletes !

Hozzávalók : 3 darab egész csirkecomb, himalája só, 2 egész tojás, rizsliszt, Spar Free from Paniermehl panírmorzsa, zsír a kisütéshez.
A salátához : 3 egész sárgarépa, egy bébisaláta, 15 deka fetasajt

A csirkecombokat alaposan megmossuk, majd kettévágjuk  megszabadítjuk a bőrétől és besózzuk.
Előkészítjük a panírozáshoz a hozzávalókat: rizslisztet, a kettő egész tojást felverve, és a paniermehl morzsát. A combokat bepanírozzuk- rizsliszt- tojás- paniermehl morzsa szép egyenletesen megforgatjuk a húsokat. A zsírt egy serpenyőben felhevítjük, majd lassú lángon pirosra, puhára sütjük a panírozott csirkecombokat.
Saláta: A sárgarépákat megpucoljuk és lereszeljük. A bébisalátát jól átmossuk, majd kettévágjuk. A Salátákra halmozzuk a reszelt sárgarépát és a tetejére apró kockákra vágott fetasajtot szórunk.
Az étel gluténmentes



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése