http://gasztrosagok.cafeblog.hu/ Gasztroságok: Pirított csirkemell bambuszrüggyel

2014. október 6., hétfő

Pirított csirkemell bambuszrüggyel

Volt egy doboz bambuszrügy a hűtőben és már hetek óta várt a sorára. Társítottam egy kis csirkemellel és kölessel, kapott egy kis tokaji furmintos locsolást, jó kis ebéd kerekedett belőle.

Hozzávalók : Kettő csirkemell kifilézve, egy doboz bambuszrügy, kettő evőkanál tokaji ( vagy másmilyen ) félédes fehérbor, őrölt fehérbors ízlés szerint, porított vargánya egy teáskanálnyi, himalája só, zsiradék. Köretként egy tasakos köles.

A csirkemelleket csíkokra vagy kockára vágjuk, a zsiradékot egy wook-ban vagy serpenyőben felhevítjük, a csirkemelleket beletesszük, sózzuk, borsozzuk, porított vargányával szórjuk, jól átkeverjük, hozzáadjuk a bambuszrügyet,  átpároljuk. Hozzáadjuk a fehérbort,  átforgatva pirulásig sütjük, pároljuk. 
A tasakos kölest másfél liternyi vízben feltesszük főni, sózzuk, többször átforgatjuk a főzés során, majd mikor megfőtt, a tasakot felvágjuk, a megfőtt kölest átsózzuk, átkeverjük.

















1 megjegyzés:

  1. How To Use Your Mobile Phone - How To Use Your
    At this point, any US casino is restricted by State law to offer slots games, and that's what we've 제천 출장샵 done. But 제천 출장마사지 what's more, though, is that 수원 출장마사지 you can't 충청남도 출장샵 use 영주 출장마사지 your mobile phone

    VálaszTörlés